In de buurt van Ootmarsum

Het mooie weer komt er weer aan. Tijd om weer lekker te gaan fietsen. De duofiets is een mooie aanwinst voor ons dorp! Alle inwoners van Lattrop en Breklenkamp kunnen hier gratis gebruik van maken. Dus wil je een keer fietsen met moeder of opa, of heb je een familiefeest waarbij je gaat fietsen en je een familielid zo wel mee kan nemen… Neem contact op met de werkgroep. Tevens wordt de fiets verder verhuurd aan anderen (bijv. toeristen) die graag gebruik wil maken van de duofiets. De reservering kan gemaakt worden via Richard Hek 06-27408108 of Broenink Tweewielers 06-38148408 alwaar de fiets gestald is. Er zijn ook vrijwilligers beschikbaar om met iemand te fietsen die zelf geen bestuurder heeft maar wel graag een ritje maakt. Neem hiervoor ook contact met ons op! We hopen dat iedereen er weer volop gebruik van gaat maken.

zaterdag 27 juni 2020
Geschreven door: Tineke Westert